Ergens tussen Parijs en Amsterdam

MotionMount Film wordt in het jaar 2000 opgericht door Bas Kraaijestein en Gerrit-Jan Hofsté. In de camerawagen op de terugweg van een klus in Disneyland Parijs valt het besluit.

Geholpen door jeugdige overmoed en een flinke dosis plezier wordt op 1 september van dat jaar de daad bij het woord gevoegd. Al snel volgt - dan nog enigszins onwennig - de eerste officiële samenwerking. Bas in de rol van Director of Photography en GJ als regisseur/producent.

Bezielde materie

In het begin zijn het vooral tv commercials van musical producties en theaterregistraties, maar al snel komen er ook online magazines, bedrijfsfilms, productfilms en docusoaps bij. In de jaren die volgen passeren zo’n beetje álle genres de revue. Tot documentaire aan toe.

Steeds opnieuw wordt er naar gestreefd het allerbeste werk te leveren en de verwachtingen overtreffen. Dus wordt de lat hoog gelegd. In goed vertrouwen. Omdat we altijd kunnen rekenen op elkaar en op ons team.

De kunst van het verleiden

De gezamenlijke liefde voor film en voor het maakproces, is er nog altijd. We zijn continu op zoek naar geschikte (stem-)acteurs, nieuwe vertel-methodes en innovatieve technieken.

Want de kijker is niet gek en laat zich alleen verleiden met een relevant en pakkend verhaal in een boeiende uitvoering.

We doen wat we beloven!

Alleen door altijd en zonder uitzondering in het belang en naar de kernwaarden van de opdrachtgever en het te vertellen verhaal te handelen, kunnen we een betekenisvol resultaat neerzetten.

Daarom vinden wij het belangrijk om in de samenwerking steeds te bouwen aan een persoonlijke, loyale, betekenisvolle en duurzame relatie.

Met elkaar, maar vooral ook met onze opdrachtgevers, collega’s en partners.

Want vertrouwen krijg je niet, dat moet je verdienen. En dat weten we.

Over Ons

Neem contact met ons op