Introductiegesprek

We beginnen altijd met een kop koffie en een goed vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek leren we jullie kennen en bespreken we het doel van de film. Wie is je doelgroep en welk resultaat wil je behalen. En we bepalen wat we voor jullie budget kunnen maken.


Voorbereiding

Aan de hand van wat we tijdens het introductiegesprek bespreken, gaan we ons verder verdiepen in je bedrijf of product. Aan de hand hiervan houden we een briefing en ontwikkelen we een concept. Nadat het concept is goedgekeurd, schrijven we het script, maken we een voorlopige planning en beginnen we met produceren. Dit houdt in dat we alles gaan regelen wat geregeld moet worden om de productie uit te kunnen voeren, zodat we op de filmdag niet voor verrassingen komen te staan. Zoals locaties, benodigde attributen, acteurs, eten, apparatuur, crew, etc. Wij regelen dit allemaal in overleg met jullie.


Opname

Wellicht spreekt het voor zich; dit is de dag van de waarheid. De dag waar alles samenkomt voor de opname. Het kan nodig zijn dat we meerdere filmdagen nodig hebben om je verhaal vast te leggen. Een filmdag is altijd pittig. Iedereen is alert omdat het nu moet gebeuren. Er is geen herkansing. Het komt er nu op aan.


Montage

Wanneer de opnamen achter de rug zijn, gaan de regisseur en editor al het materiaal bekijken en selecteren de juiste beelden.

De montage is een bijzonder proces omdat daar je film ineens tastbaar begint te worden. Titels en grafische vormgeving worden toegevoegd. De voice-over wordt opgenomen en samen met de muziek onder je film gelegd. Dit is de eerste versie van je film die we zullen presenteren. Na deze viewing kunnen nog correcties worden doorgevoerd zodat we een definitieve versie krijgen.


Oplevering

De uiteindelijke film kunnen we in vrijwel elk bestandsformaat digitaal aanleveren. En we kunnen je adviseren over de verdere verspreiding van je film en ook dit geheel voor je verzorgen.

Over onze werkwijze

Plan een introductiegesprek