Wat kost een film? Lastige vraag! Stel dezelfde vraag maar eens over een auto.

Dit klinkt misschien een beetje flauw maar er zit wel wat in. Want, welk merk auto kies je. Hoe is deze uitgevoerd. Speelt status een rol of moet het alleen een praktisch vervoermiddel zijn. Maar van iedere auto mag je verwachten dat je ermee van A naar B kunt komen.


Zo zit dat met een film ook. Daarom helpen wij je met het vinden en creëren van het beste vervoermiddel voor jou.

Als je persé een Bentley wilt hebben, geen probleem. Maar is efficiënt een verre bestemming bereiken de belangrijkste doelstelling, dan kijken we ook naar andere mogelijkheden. En soms blijkt een vliegticket dan een betere optie te zijn.


Tijdens ons introductiegesprek brengen we daarom alle wensen en mogelijkheden in kaart.

Het verhaal dat je wilt vertellen is bij film gelijk aan de bestemming. Het reisdoel (informeren/inspireren/activeren) bepaalt de uitvoering. Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben we bij producties voor elke categorie drie pakketten gemaakt. Een pakket is altijd uit te breiden met extra opties. We kunnen je film bijvoorbeeld voorzien van een voice-over, muziek, animaties of motion graphics. Op basis van het uiteindelijke productieplan ontvang je vervolgens een gespecificeerde offerte. Per flessenpost, brievenpost of email.


Aan jou de keuze…

Over onze tarieven

Neem contact met ons op